Nog steeds aan het ”nastrunen”, wat een mooie en verrassende tocht!

Nog steeds aan het ”nastrunen”, wat een mooie en verrassende tocht!
robinsiersema

We zijn al even verder in Juli maar nog steeds genieten we van ”het strunen” bij de Boer. Maandagavond 10 juli verzamelden we om 20.00 uur bij Fam de Boer-Niewöhner. We starten met een kop koffie of thee en kregen hier een stukje zelf gebakken cake bij. Deze cake is ‘s middags nog even gebakken door de schoondochter van Wim en José. (bedankt Marije)

Om 20.30 ging een ieder in de benen en ”struunden” het kavelpad op, de koppies allemaal gespannen met wat er komen gaat. Een verscheidenheid aan mensen die het pad op struunden, bekenden uit de buurt, maar ook mensen die er op af gekomen waren vanwege de gedeelde berichten op de sociale media.

José begon de verhalen over de buurt en liet ook de ”bloemetjes” niet links liggen. Niet alleen José vertelde in geuren en kleuren maar ook Wim, Jan-Jaap, Jakob en Roelof vertelden hun verhaal. Een hecht familiebedrijf.

En daar was dan onderweg ineens de ”wildkampeerder”, Hennie vertelde een aantal mooie verhalen en deed de mensen echt geloven dat ze daar moest zijn. Nadat iedereen de boerderij nog even bekeken had, gaf Hennie ons nog een laatste verhaal.