Pronkjewailpad (8 april tm 31 okt)

23 mei 2022

Het Pronkjewailpad is een populair langeafstand wandelpad door de provincie Groningen, waarbij deelnemers op een verrassende en actieve manier kunnen kennismaken met Gastvrij Groningen.

Het Pronkjewailpad is opgedeeld in een Noordroute (250 km), een Zuidroute (350 km), een Oostroute (200 km) en een Westroute (200 km) in 2022. Deelnemers kunnen één van de routes kiezen (of meerdere) en hebben twee jaar om één route te voltooien. Het Pronkjewailpad is elk jaar van april t/m oktober geopend, van donderdag tot en met zondag.

Deelnemers wandelen het Pronkjewailpad aan de hand van een stempelkaart. Onderweg moeten zij in elk dorp minstens één stempel op hun stempelkaart halen. Momenteel doen ca 400 lokale ondernemers en andere toeristische, recreatieve en culturele organisaties in Groningen mee als stempelpost. Samen vormen zij het Platform Gastvrij Groningen. Ook 3 van onze deelnemers zijn ook stempelpost!

Naast een stempel die we aanbieden willen we ook laten zien hoe het boerenleven eruit ziet. Dit doen we door de wandelaars een kijkje te laten nemen op zichtlocaties, bij een stempelpost een kijkje in de stal, en ook door informatieborden te plaatsen tijdens de etappe van de maand! (maand Juni)

Open dag en bord onthulling Poelman Aardbeien en Asperges

28 mei 2022

Zaterdag 28 mei om 11.00 uur wordt het bord bij VOF Poelman onthuld, dit wordt door een bekende boer uit ”boer zoekt vrouw” gedaan. Poelman maakt van de gelegenheid gebruik en koppelen een open dag aan de bordonthulling. U kunt tussen 10 en 16 uur langs komen voor een rondleiding over het bedrijf of doet mee aan de verschillende activiteiten […]

Avond4daagse (28 juni tm 1 juli)

28 juni 2022

Vanaf 28 juni lopen we 4 dagen de avond4daagse in en rond De Wilp. Samen met het plaatselijk belang “De Vooruitgang” hebben we een mooie route weten uit te stippelen door het echte boerenland. Doe mee en laat je verrassen. Kom op plekjes waar je anders nooit komt!

EXTRA MIDDAG LAMMETJES EN KALFJES KIJKEN

18 april 2022

Vanwege de vele aanmeldingen wil Familie de Boer het bedrijf ’s middags ook open stellen voor bezoek. U kunt tussen 14.00 uur en 15.00 uur het onthulde bord komen bekijken en de lammetjes en kalfjes op het bedrijf zien. Lijkt dit u leuk? Meld u dan snel aan!

Bordonthulling, lammetjes en kalfjes kijken op Tweede Paasdag

18 april 2022

Maandag 18 april, Tweede Paasdag, is de officiele bordonthulling op het bedrijf van Wim, Jose en Jacob de Boer. Om 11 uur zal het bord onthuld worden. Op deze dag heeft u de mogelijkheid om de lammetjes en kalfjes bij Familie de Boer te komen bekijken. Wilt u hier graag bij zijn? Meld u hieronder dan snel aan! ER HEBBEN […]

Onthulling nieuwe website Westerkwartier Boert Bewust

1 december 2021